Putkiremontti ja lämmitysjärjestelmät Turun talousalueella

Putkiremontti ja lämmitysjärjestelmät omakotialokohteissa ovat aina ammattimiesten hommaa!
LVI-Kallio Oy urakoi lämpö-, vesijohto ja viemäritöitä Turku ja ympäristökuntien alueella.

Putkiremontit ja LV-työt urakoidaan uudis- ja saneerauskohteisiin. Teemme korjaus- ja huoltotyöt kokonaisurakointina kokonaisvaltaiseen talotekniikkaan  asti, avaimet käteen periaatteella.
Olemme ammattilaisia kiinteistöjen lämmityksessä ja jätevesijärjestelmien toteutuksessa.

Lämmitysjärjestelmät

Lämmitysjärjestelmistä löytyy paljon vaihtoehtoja. Huollamme, korjaamme ja asennamme Suomessa käytettäviä lämmitysjärjestelmiä uudisrakennuskohteisiin ja korjausta vaativiin kiinteistöihin. Lisäksi olemme erikoistuneet maalämpöön jossa käytämme Jämä (Kaukora) -tuoteratkaisuja. 

Putkiremontti käyttöveteen

Putkiremontilla varmistat käyttöveden saannin turvallisesti ja varmasti kaikkiin vesipisteisiin.
Vesijohtojärjestelmä huolehtii talousvedestä. Putkiurakoinnissa saat lämpimän ja kylmän veden putkityöt vanhoihin ja uusiin kohteisiin. Saneerauskohteissa käyttövesiputkistojen vaihto kannattaa suunnitella loppuun asti.

Omakotitalojen putkiremontit toteutetaan aikataulussa ja takuutyönä.

Jätevesijärjestelmät

Jos olet kokenut ongelmat viemärin ollessa epäkunnossa, osaat arvostaa putkimiestä. Jätevesien vienti ulos kiinteistöstä on osa talotekniikkaa. Viemäriverkosto alkaa altaista, lattiakaivoista, wc tiloista, sekä kylpy- ja saunatiloista ja päättyy kunnalliseen tai talokohtaiseen viemäriverkostoon. Jätevesijärjestelmässä perusolettamus on että joka osa-alue toimii.

Pyydä reilu tarjous!

Tai soita suoraan p. 050 302 4587